1) The index.php file
is a combination of HTML and PHP code.
Odesk test
answer: True
2) What is the default
super administrator account for Joomla called?
Odesk test
answer: Administrator
3) Which of the
following PHP directives are important to Joomla execution to define an
alternate compression library if the standard library is not available?
Odesk test
answer: extension_dir
4) Which of the
following files is archive and contains the actual CB component that you must
install into Joomla while downloading CB?
Odesk test
answer: com_comprofiler
5) Which option will
you choose to set the site metadata for the installed website?
Odesk test
answer: Global Configuration
6) What will happen if
we set the SSL enabled option to On?
Odesk test
answer: This option will make
the link from the menu begin with an https://
7) The core editor
events apply to plug-ins that provide editor functionality such as TinyMCE or
XStandard Lite.
Odesk test
answer: True
8) Which PHP file does
the index.php file load to provide the menu bar to the administrator interface?
Odesk test
answer: Toolbar.php
9) Which of the given
database systems is supported by Joomla?
Odesk test
answer: Mysql
Odesk test
answer: TinyMCE
11) Joomla provides an
abstracted method called getEscaped() that returns the escaped string
regardless of the target database.
Odesk test
answer: False
12) From which package
are the classes (i.e JSite, JAdministrator and JInstallation) which make up the
Joomla CMS application extended?
Odesk test answer: Installer
13) What is not true
about JoomlaXplorer?
Odesk test
answer: None of the above
14) Which of the
following is a system event?
Odesk test
answer: OnDisplay
15) Which Joomla file
provides the central logic of the template, including any module and component
display?
Odesk test
answer: Index.php
16) When will you use
SMTP authentication mail settings?
Odesk test
answer: When you want to use
an internal mail server
17) What do you
understand by the type of error?
Odesk test
answer: It means that
STRICT_ALL_TABLES is enabled
18) Which path
variable holds the path of the currently executing application?
Odesk test
answer: All of the above
19) Which user events
occur with plug-ins that are installed for the front end of the system?
Odesk test answer: Both a and b
20) Which type of
positioning elements define a concrete area such as a p, td, div or table in a
CSS file?
Odesk test
answer: Block elements
21) Which of the
following files does the "/includes" directory not contain?
Odesk test answer: None of the above
22) Which option will
you select to install or to add the module to your website?
Odesk test
answer: C
23) Why does Joomla
use templateDetails.xml files?
Odesk test
answer: All of the above
24) Which of the
following events is activated after content rendering is complete for content
type plug-ins?
Odesk test
answer: OnAfterDisplayContent
25) All the Joomla
settings are contained within a PHP class called JConfig.
Odesk test
answer: True
26) In which PHP file
is the central configuration data for Joomla contained?
Odesk test
answer: configuration.php
27) What is not true
about the MD5 hash value?
Odesk test
answer: Each password in
Joomla is stored as a MD5 hash value
27) There are two root
classes for the Joomla framework: JFactory and JVersion.
Odesk test
answer: True
28) Which option will
you select to find unpublished articles?
Odesk test answer: Article manager
29) What do you
understand from the following code?
Odesk test
answer: SQL statement is
executed against the Joomla database to find empty data fields
30) Which SEO settings
will you activate to make Joomla article URL shown in picture A appear as shown
in picture B?
Odesk test
answer: B
31) In which option
are errors, warnings and references logged?
Odesk test answer: None of the above
32) Which type of
files can media manager not upload?
Odesk test
answer: None of the above
33) Which among the
following switches display the current version of PHP?
Odesk test
answer: v
34) The Joomap
extension uses the style-sheets from the currently selected default template to
display the sitemap in the site style.
Odesk test
answer: True
35) Which type of
server technology is used by Joomla?
Odesk test
answer: All of the above
36) Which of the
following is not true about the FrontPage Manager?
Odesk test
answer: You cannot select your
content for the FrontPage from all the contents
37) What happens if
the Text Separator Field is left empty while using the breadcrumbs module in
the module manager?
Odesk test
answer: None of the above
38) Which of the
following support libraries must you include when you are doing a manual
compile of PHP to use with Joomla?
Odesk test
answer: All of the above
39) What is the role
of the template metadata file in the system?
Odesk
test answer: It contains the basic authorship information






0 comments:
Post a Comment